Arsa paylaşımından kaynaklandığı belirtilen kavgada 39 yaşındaki Sedat U., av tüfeğiyle ayaklarından yaralanırken, 66 yaşındaki babası İbrahim U. ise demir sopayla darp edildi. Yaşanan kavgayla ilgili olarak 60 yaşındaki Yaşar Ç. İsimli şahıs gözaltına alınırken, oğlu 31 yaşındaki Barış Ç. ise kaçtı.

Söz konusu hadise Gümüştepe Mahallesi'nde yaşandı. İbrahim U. ve oğlu Sedat U., dayılarından miras kalan arsanın paylaşımı amacıyla akrabaları olan Yaşar Ç. ve oğlu Barış Ç. ile buluştu. Buluşmadan bir müddet sonra iki aile arasında tartışma yaşandı.

Çıkan tartışma kısa bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüşünce, Yaşar Ç. İsimli şahıs aracından aldığı av tüfeği ile İbrahim U. ile oğlu Sedat U.'ya ateş açtı. Açılan ateş sonucu Sedat U., ayaklarından yaralanırken, baba İbrahim U.'da karşı tarafça demir sopayla darp edildi.

Olayı görenler tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Barış Ç., olay yerinden kaçarken, yaralı Sedat U. ve baba İbrahim U., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan Yaşar Ç. av tüfeği ile birlikte Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine götürüldü. Diğer taraftan olay yerinden kaçan Barış Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) İçin Güç Birliği Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) İçin Güç Birliği

Haber: Murat ASLAN