Muammer K. dolandırıcıların talep ettiği 49 bin lirayı yatırmaya gittiği esnada emniyet ekiplerince son anda engellendi.

İnegöl'de meydana gelen olayda, Muammer K. kendisini telefonla arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, eşinin bir çetece kaçırıldığını ve eşinin kurtarılması amacıyla gerçekleştirilecek operasyon için 49 bin liraya ihtiyaç duyulduğunu belirttiler. Muammer K.'nın telefonu kapamamasını isteyen dolandırıcılar, telefonu kapatamadığından dolayı eşini de arayamayan Muammer K., dolandırıcılara inandı. Dolandırıcılar, Muammer K.'nın, 49 bin lirayı gönderdikleri hesap numarasına yatırmasını istediler.

Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret

Dolandırıcılara inana Muammer K., parayı istenilen hesaba yatırmaya gittiği esnada, yolda karşılaştığı insanların, şüphe üzerine polise haber vermeleri üzerine, polis ekipleri, Atatürk Bulvarı'nda Muammer K.'yı durdurdu.

Muammer K.'ya polis durumu izah ederek, eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiler. Muammer K., polisler tarafından eşinin yanına götürüldü.

Emniyet ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber: Murat ASLAN