Osmangazi'ye bağlı Geçit Mahallesi'nde yaşanan olayda, 22 yaşındaki Rabia H. isimli anne, 3 gün önce doğan bebeğini emzirirken bir anda uyuyakalması sonucu bebek öldü. Genç anne uyandığı zaman bebeğinin hareketsiz bir şekilde yattığını ve nefes almadığını görünce kocasını uyandırdı. Bebeğin öldüğünü gören 32 yaşındaki baba Şadi H. durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından bebeğin öldüğü tespit edildi ve polise bilgi verildi. Olayın yaşandığı adrese gelen polis ekipleri tarafından anne Rabia H. ve baba Şadi H.'nin ifadeleri alındı.

Genç anne Rabia H. polise verdiği ifadede bebeğini emzirirken uyuyakaldığını bundan dolayı bebeğine fark etmeden baskı yapmış olabileceğini belirttiği öğrenildi. Çocuğunun başından ayrılmayan anne bilinçli olarak yapmadığını söyleyerek, gözyaşı döktü.

Ekipler tarafından bebeğin kendisini emziren annesinin uyuya kalması üzerine yaptığı fiziki baskıdan dolayı boğularak öldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Yaşanan hadise ile ilgili incelemelere devam ediliyor.

Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı

Haber: Murat ASLAN