Sigara Paketlerinde Yeni Düzenlemeler Sigara Paketlerinde Yeni Düzenlemeler

Olayla ilgili olarak yapılan ihbar üzerine gelen bomba imha ekibi tarafından çantalara müdahale edeceği esnada çantaların sahibinin olay yerine gelmesi sonucu alınan tedbirler kaldırıldı.

Bursa Osmangazi’de Heykel Atatürk Caddesi üzerindeki Tarihi Heykel Valilik binası karşısında yaşanan olayda, valilik binasının karşısında  bulunan bir banka şubesinin önündeki valiz ve çantalar vatandaşların dikkatini çekince durum polise bildirildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler bölgede güvenlik önlemi alırken, caddeyi de araç ve yaya trafiğine kapattı. Alınan önlemler sonrası olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Bomba imha ekibinin şüpheli valiz ve çantalara müdahale edeceği esnada, valiz ve çantaların sahibi olduğu öğrenilen 49 yaşındaki Pınar Necip olay yerine geldi. Kadın tarafından söz konusu çantalar teslim alındıktan sonra alınan önlemler kaldırıldı.

Şüpheli valiz ve çantaların sahibi Pınar Necip'in Bursa Otobüs Terminali'nden Eskişehir'e gitmek için evden çıktığı bu esnada da kimliğini kaybettiği, kimlik kayıp beyanında bulunmak amacıyla çantaları cadde üzerinde bırakarak Çarşı Polis Merkezi'ne gittiği öğrenildi.

Haber: Ömer KAYA