Yangınlar İçin Ulu Camide Dua Programı Yapıldı

Son günlerde yaşadığımız ve birçok bölgeyi etkisi altına alan orman yangınları ve doğal afetler için Bursa İl Müftülüğü tarafından Ulu Cami’de sabah namazında tesbihat ve dua programı yapıldı.

Sabah namazının edası ve yapılan tesbihatların ardından Bursa İl Müftüsü İzani Turan yaptığı konuşmada yangınlarda kaybettiğimiz kardeşlerimiz, yanan ormanlarımız, yitirdiğimiz masum canlar için millet olarak büyük üzüntü içinde olduğumuzu ifade ederek birliğimizi, beraberliğimizi ve muhabbetimizi canlı tutarak bu günleri de geride bırakacağımızı söyledi.

İl Müftüsü İzani Turan konuşmasının ardından afetlerin ve yangınların son bulması için dua etti. Ulu Cami’de düzenlenen programa çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Bursa İl Müftüsü Karabayır Umreye Gidecek Vatandaşlarla buluştu Bursa İl Müftüsü Karabayır Umreye Gidecek Vatandaşlarla buluştu

Ayrıca Cuma namazından önce ülke genelindeki tüm camilerde milletimizi derinden etkileyen felaketlerden korunmak ve devam etmekte olan orman yangınlarından en kısa zamanda kurtulabilmek niyazıyla Yasin, Fetih, Mülk sureleri tilavet edildi ve dualar yapıldı.