Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi Kadın Kolları tanışma ve istişare toplantısı yapıldı. Bursa İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, Kadın Kolları Başkanı Kevser Dal ve İlçe kadın kolları sorumluları iştirak etti.

Müftü Yavuz Selim Karabayır Esnaf Buluşmalarına Devam Ediyor Müftü Yavuz Selim Karabayır Esnaf Buluşmalarına Devam Ediyor

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlanan toplantıda Müftü Yardımcısı Melek Menteşe selamlama ve karşılama konuşması yaptı. Toplantının devamında TDV kurumsal tanıtım filmi izlenmesinin ardından İlçe kadın kolları sorumluları ile tanışma yapıldı.

Bursa Kadın Kolları Başkanı Kevser Dal yaptığı konuşmada tamamlanan ve planlanan projeler hakkında bilgi verirken, 23-29 Ağustosta yapılacak kütüphane projesi için düzenlenmesi planlanan kermes etkinliğinin ayrıntılarını paylaştı.

İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, Türkiye’nin çeşitli illerinde çıkan yangınlardan zarar gören afet bölgeleri için TDV Genel merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyalarına katılımın arttırılması hususuna değindi. Yakın zaman önce kadın kollarınca ziyaret edilen İdlib ile ilgili yardım kampanyalarını da hatırlatan Menteşe, yardımların yöntemi ve resmi süreci hakkında bilgi verdi. İlçe sorumlularının da söz alarak fikir ve görüşlerini belirttikleri toplantı, yeni gündemlerle önümüzdeki aylarda da bir araya gelme kararıyla sona erdi.