Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, tanzim satış yerlerindeki sebze ve meyve satışlarının Pazar tezgâhlarına olumlu yansıdığını bildirdi. Ödünç; “Sonuçlardan pazarcı esnafta, vatandaşta memnun.” Dedi.

Bursa’da 31 Mart yerel seçim çalışmaları için, ziyaretlerde bulunmaya devam eden Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Gürsu ilçesine yaptığı ziyaretler sırasında, pazara uğramayı da ihmal etmeyen Bursa Milletvekili, ziyareti sırasında alışverişte yaptı. Pazar esnafı ve vatandaşın nabzını yoklayan Ödünç, kimi zaman tezgâh arkasına geçerek satış bulundu.

Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler? Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler?

Her yaşta insana ilgiyle yaklaşıp, vatandaşların takdirini toplayan Ak Parti Milletvekili, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Atilla Ödünç; “Tezgâhlarda pazar fiyatları, gayet uygun.” Dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için, çalışmalara devam eden Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, tanzim satışlarının pazar tezgâhlarına ve alışverişlerine nasıl yansıdığının nabzını tuttu. Tanzim noktalarında yapılan sebze ve meyve satışlarının, Pazar fiyatlarını da düşürdüğüne dikkat çeken Ödünç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Pazarı gezerek, esnafımıza ziyarette bulunmak istedim. Çok şükür, pazar fiyatları oldukça cazip görünüyor. Bende vatandaşımızla beraber, alışveriş yapıyorum. Alışverişimiz bereketli geçiyor. Bütçemize göre, sebze ve meyvemizi aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, tanzim noktalarındaki satışlarla birlikte, pazar fiyatları da düşüş gösterdi. Bu durumdan, esnafımızda vatandaşımızda memnun. Bizim gayemiz, pazarda satış gerçekleşmesidir. Yapılan bu satışlarda; teyzelerimizin, amcalarımızın, ablalarımızın ve kardeşlerimizin çantalarını rahatça doldurabilmesidir.”

“Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu ilçesini gezdi.”

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu ilçesine yaptığı ziyaretlerde kurulan pazara uğramayı da ihmal etmedi. Vatandaşların ve pazar esnafının nabzını tutan Milletvekili, onlarla birlikte alışveriş ederek, kimi zaman pazar satıcılarıyla satış yaptı. Ödünç; “Yapılan çalışmaların Gürsu pazarına nasıl yansıdığını yerinde inceleyip, vatandaşımızla bir araya gelmek istedim. Sonuçlardan memnun kaldım. Yüzler gülüyor. Bu sonuca ulaşmamızda emek gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Pazara olan ziyaretinden sonra, mahalleri de gezen Milletvekili, vatandaşlarla sohbet etti. Doğum günü olan bir gence pasta alıp kapısını çalan Ödünç, genç vatandaşa güzel bir sürpriz gerçekleştirdi.

Kaynak:Bültenler