Yüksek Seçim Kurulu tarafından İstanbul ile ilgili verilen karar neticesinde pazartesi günü AK Parti'nin seçim kampanyasının startını vermesi bekleniyor.

Cuma günü toplanacak olan MKYK'da yürütülecek kampanyanın ana ekseni bu defa "beka" değil, muhafazakar, milliyetçi, sosyal demokrat ve Kürt seçmeni yani toplumun tamamına hitap edebilecek yeni "Türkiye ittifakı" vurgusu olacak.

İstanbul'a yollanan AK Partili kurmaylar tarafından halkla ilişkiler, sivil toplum, medya gibi başlıkları içerecek olan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni oluşturulacak.

31 Mart seçimlerinden farklı olarak bu seçimde tüm çalışmalar tek elden yürütülecek. İstanbul kampanyasının ana koordinatörlüğünü Ali İhsan Yavuz üstlenecek. İstanbul'da yapılacak seçim kampanyasının başındaki isim ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal..

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey oldu CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey oldu

31 Mart Seçim sürecinde partinin sandık müşahitliğini yapmış olanlar gözden geçirilecek ve yetersizliği belirlenenlerin değiştirilmesi sağlanacak.

Kaynak: Bültenler