AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, katıldığı toplantıda, “Toprakları terk etmemek uğruna gerekirse canımızı veririz,” dedi.

MUŞ-DER tarafından organize edilen birlik ve beraberlik gecesine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, katıldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Art niyetli güçler tarafından Türkiye’nin Suriye haline getirilmek istendiğinin altını çizen Milletvekili, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Birliğimizi, beraberliğimi, bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi korumamız çok önemlidir. Biz topraklarımızı hiçbir şekilde terk etmeyiz. Bu uğurda gerekirse ölürüz.” Dedi.

Katıldığı MUŞ-DER toplasındaki topluluğa konuşan AK Parti Milletvekili; “Benim eğitim dönemimde, ilkokulun bütün sınıfları tek bir derslikte ders alırdı. Sadece 1 öğretmen tarafından eğitime devam edilirdi. O zamanlar imkânlar oldukça kısıtlıydı. Ortaokulu akrabalarımın yanında kalarak, kalan eğitimimi ise yatılı bir okulu kazanarak tamamladım. O zamanlar, kitap, defter bulma olanaklarına sahip olmak bile çok önemliydi. Yoksa çocuklar okuyamıyordu. Yurtlar yoktu. Çok şükür şimdi ülkemizin 81 şehrinde de yurtlar bulunuyor. O günlere kıyasla çok daha ferah içindeyiz. “ dedi.

“Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız.”

MUŞ-DER tarafından düzenlenen geceye katılan Milletvekili, 31 Mart yerel seçimlerinin de önemine değinerek, konuşmasına devam etti. Gecede birlik ve beraberlik vurgusu yapan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Türkiye yoklukların içinden bugünlere gelmiştir. 16 sene süresince önemli adımlar atılmıştır. Hala sorun ve eksiklerimiz bulunuyor. Biz bunların tamamlanması için, irademizi ortaya koyarak, çalışmaya devam ediyoruz. Asıl önemli olan, birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Şer odaklı dış güçler bizim Suriye, Mısır, Libya ve Irak gibi olmamızı istiyorlar. Onlara fırsat tanımayacağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizi koruyacağız. Bu uğurda gerekirse canımızı veririz.

Çok şükür, yüzde 98’i Müslüman bir ülkenin topraklarından yaşıyoruz. Temelimiz; inanç, iman ve İslam’dır. Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuz gecesi yaşatmasın. Bizler geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Hepimizin huzur içinde bu topraklarda yaşayabilmesi için, gayret gösteriyoruz. Bu uğurda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. 31 yerel seçimleri, bu noktalar bakımından çok önemlidir.” Dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, toplantıdaki kalabalık tarafından dikkatle dinlendi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı

Kaynak: İHA